dawson’s creek

Lise sıralarında okurken bir gün televizyonda bir fragman görmüştüm.İlk kez bir kanalda dizi orijinal haliyle veriliyordu ve dizi gençlik dizisiydi.. Oyuncularda benim yaşıtımı canlandırıyorlardı. Dizinin adı DAWSON’S CREEK’ di. O diziyle beraber büyüdüm desem yanlış olmaz… Ben üniversiteye başladığım zaman dizinin kahramanları da üniversiteye başlamıştı.. Dawson, Joey,Pacey, Jen… Aşka, arkadaşlığa, hayata dair bir diziydi. Dizinin son bölümünü izlediğim zamanı hatırlıyorum. Sanki çocukluğuma ait bir şeylerde o diziyle beraber gitmişti… Belki de hangi kanalda verilirse verilirsin izlemem ondandı… Hala sonunu tartıştığım, karakterlerin analizini yaptığım, repliklerini ezbere bildiğim tek dizi…Bir dizi ama bende simgeliği şeyler bir diziden o kadar çok ötedeki..
Aradan geçen onca yıla rağmen hala benim kahramanım DAWSON…Dizinin sonunda ona verilen rolü beğenmemem bundan!!
Her ne olursa olsun bu diziyi hala izleyebiliyorum. Ve biliyorum bir yerlerden o liseli kız çocuğu da beni izliyor…

dawson’s creek’ için 8 yanıt

  1. diziyi sevmemin en büyük nedeni sanırım benimle aynı yaşta olmalarıydı. 83 doğumlular ve 2000 mezunular.
    karakterler için kötü geçmiş bi bölümde bir hafta moralim bozuk dolaştığımı bilirim.
    hala izleyince çok etkilenirim.
    ve hala hiç bi dizi beni bu kadar etkilemez!

    Beğen

  2. aynen ….benim icin o kadar baska bi yerdeki hic bi dizi bu kadar ozel olmadi..hic bir dizinin tekrarlarini bu kadar cok izlemedim…
    biz hala izliyoruz walla!!! ve hala ayni havada oluyorum…ah ahh ahhh …

    Beğen

  3. Gossip girl'ü de sevmiyorum zaten. :)) OC'de ilk başlarda güzeldi ama sonradan cıvıttılar ondan da hoşlanmamaya başladım. Gilmore Girlsü de sevmezdim. Beni bu gençlik dizileri pek sarmıyor. Aksiyon olmalı :)) Heyecanlı birşeyler olmalı benim izlediğim dizi ki ondan tat alabileyim. Bakınız 24 🙂

    Beğen

  4. evett buna neden şaşırmıyoruz acaba :D:D
    gençlik dizileri zaten bir noktadan sonra kendi kendini tekrar ediyor düşünsene 6 arkadaş yeni insanlar gelse de bu 6 kişi ( 6 'yı atıyorum :D)
    eş değişliği yaparak dizi geçiyo !!!
    girlmore girls güzeldi yaa!! anne- kız ilişkisine biterdim orada!! kızım olunca bende öyle deli dolu bir anne olmak istiyorum :=)
    OC tam saçmalık oldu ilk sezon iyiydi !! adlarını unuttum onların üvey evlatla öz evlat ilişkisi çook iyiydi mesala!!
    One tree hill var mesala o da bu biraz soap opera tarzına büründü ama !!!
    bütün bunların arasında dawson'ı neden farklı bir yere koyuyorum bilmiyorum!! sanırım o dizi bütün diğerlerinden daha saf geliyodu o dawson'ın iflak olmaz romantizmi..
    bu arada geçen face'de rastlayınca hatırladım …zamanın birinde beverlly hills dylan diye kafayı yerdim..RTL 'den izlerdim diziyi bu ülkede kesilince !!!
    ben şimdi supernatural 'da o heyecanı ve coşkuyu buldum 😛

    Beğen

  5. Beverly hills dediğin şu evimiz hollywood'da mıydı? O çooooook eski bir dizi. Onu biz 3 kardeş oturup heyecanla izlerdik. Geçenlerde bir kanal eski bölümlerini veriyordu. Sevdiğim için izleyeyim dedim ama nedense diziyi izleyince sıkıldım. Artık o zamanın mı en iyi dizisiydi de bize çok güzel geliyordu bilmiyorum. O dizinin yeni bölümleriyse Amerika'da çekiliyor.

    Beğen

  6. evet biliyorum baştan başlatmışlar ama yeni oyuncularla birkaç tane eski yüzde varmış ama izlemedim!! benim favorim dylan'dı hehe 😀
    yaa o zamanın modası oydu!! birde kıyafetlerine falan bakarsan saten baya eski dönemin diziydi heheh :=)

    Beğen

Yorum bırakın